Seo Hocası ile kaliteli seo hizmeti

Yazar:

Şimdi sizlere tanıtacağımız eşsiz kaynak ile Arama Motoru optimizasyonu konusunda pek sıkıntınız olmayacaktır. Çünkü seohocasi.com sizlere geniş bilgi yelpazesi ile hizmet vermeye devam ediyor. Gelin seohocasi.com'u biraz tanıyalım .

10 Aralık 2009 tarihinde domaini alınarak hizmet vermeye başlayan seohocasi.com SEO alanında yakın zamanda google tarafından sevildi, alexa sıralamalarında hep yükseldi ve alanındaki diğer sitelere fark atmaya başladı. SEO Hocası güncel seo bilgilerini bizlere sunmayı amaç edinen kaliteli sitelerden birisidir.

Peki SEO nedir? SEO yani Arama Motoru Optimizasyonu, sitenizin google tarafından sevilmesi; google sıralamalarında üst sıralarda olmasını hedefleyen bir sistemdir. Bu sayede hem google sıralamarında üst yerlerde olacaksınız hem de ziyaretçi trafiğiniz artacak buna bağlı olarak kaliteniz, alexa değeriniz ve birçok önemli faktörde yükselmeniz sağlanacaktır.

SEO işinde php seo diğer arama motorları optimizasyonu türünde daha basittir. Birkaç kodla site içi optimizasyonu yapabilirsiniz bu alanda daha çok site dışına yönlenmeniz sizin için faydalı olacaktır. Site dışına yönlenmek demek genel hatlarıyla backlink ve sosyal medyadan geçer. Bu konularda faydalanırsanız iyi olur.

SEO'da diğer bir olay da ASP seo olayıdır. ASP SEO ; php seoya göre biraz daha zor bir sistemdir ve kodlarla oynamanız biraz zordur fakat aspye eğilimli bir kişi bu konunun üstesinden gelebilir. Bu konuda da site dışı optimizasyona önem vermeniz gerekir. Sosyal medya dediğimiz imleme gibi olaylar özellikle yeni açılan siteler için çok önemli faktördür.

Kısacası seohocasi.com size bu konuda destek çıkacak yegane sitedir...

1 yorum → " Seo Hocası ile kaliteli seo hizmeti "

Ahmet
21 Ekim 2012 02:56

Teşekkürler güzel yazı. flash oyun

Yorum Gönder

Game of Thrones Türkiye | Taht Oyunları | Game of Thrones Dizisi

Teknoloji Vakti - Şimdi Teknolojinin Tam Zamanı!: Seo Hocası ile kaliteli seo hizmeti .